Un senator PNL spune că investiţiile sunt mai mici în 2018 decât în 2016: Liviu Dragnea întâi minte, apoi confirmă dezastrul

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat, vineri pe Facebook, că Liviu Dragnea a minţit când a spus că investiţiile în anul 2017, erau, după 10 luni, de 14,7 miliarde de lei, iar pe urmă liderul PSD a confirmat "dezastrul" investiţiilor anul acesta, care sunt mai mici decât în 2016.

710 afișări
Imaginea articolului Un senator PNL spune că investiţiile sunt mai mici în 2018 decât în 2016: Liviu Dragnea întâi minte, apoi confirmă dezastrul

Un senator PNL spune că investiţiile sunt mai mici în 2018 decât în 2016: Liviu Dragnea întâi minte apoi confirmă dezastrul

"Liviu Dragnea întâi minte apoi confirmă dezastrul de la investiţii. Întâi minciună: investiţiile în 2017, după 10 luni, erau de 14.7 miliarde lei nu de 9 miliarde lei cât a declarat el. Confirmă dezastrul: -în 2018 investiţiile sunt mai mici decât în 2016, după 10 luni. Să înţeleagă şi el că este inginer 16<19.3 -investiţii mai mici în 2017 şi 2018 faţă de 2016. Guvernele Dragnea sunt mai slabe decât ceea ce ei numeau guvernul "zero". Adică Guvernele Dragnea cele mai proaste din perioadă post decembristă. -investiţiile în 2018 sunt cu 16 miliarde lei mai mici faţă de program. Adică s-au tăiat deja 16 miliarde lei în primele 10 luni", a scris Florin Cîţu, vineri pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Parlament, la finalul unei şedinţe a coaliţiei de guvernare, că ministrul Finanţelor a prezentat execuţia bugetară după primele zece luni ale anului, investiţiile fiind mai mari cu 75% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Domnul ministru de Finanţe ne-a informat că rectificarea bugetară se va face astfel încât deficitul bugetar să nu depăşească 3%. Regimul de creştere a veniturilor este în grafic, a crescut în fiecare lună. Privind execuţia bugetară la 10 luni, este o creştere cu 75% a investiţiilor comparativ cu primele 10 luni ale anului trecut, ceea ce pentru noi reprezintă un semnal extrem de important, deci 16 miliarde investiţii în zele luni din 2018 ceea ce pentru fiecare economie din lume reprezintă un semnal important", a declarat, vineri la Parlament, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

O delegaţie ALDE condusă de Călin Popescu Tăriceanu a discutat, vineri, la Parlament, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, mai bine de trei ore, subiectele de discuţie fiind rectificarea bugetară, bugetul pentru anul viitor şi ordonanţa prin care va fi înfiinţat Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici