Unitatea 1 de la Cernavodă intră în programul de oprire planificată

Unitatea 1 CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată începând cu data de 20 iunie, la ora 11.00 urmând să aibă loc desincronizarea de la Sistemul Energetic Naţional, anunţă Nuclearelectrica.

227 afișări
Imaginea articolului Unitatea 1 de la Cernavodă intră în programul de oprire planificată

Unitatea 1 de la Cernavodă intră în programul de oprire planificată

Opririle planificate reprezintă proiecte complexe, iniţiate cu 24 de luni anterior datei planificate, având o echipă de management de proiect, grafic de realizare, planificare de resurse umane şi bugetare corespunzătoare. În perioada opririi planificate, se vor efectua lucrări de întreţinere, inspecţii, prrecum şi un program de testare obligatorie.

Decizia de intrare in oprire planificata a Unitatii 1 CNE Cernavoda a fost amanata fata de perioada initiala prevazuta pentru acest proiect, pe fondul contextului international generat de pandemia de COVID-19 coroborat cu masurile aferente Planului de protectie a personalului, similar altor centrale nucleare, pentru asigurarea continuitatii operarii si productiei.

Decizia intrarii in programul de oprire planificata a Unitatii 1 CNE Cernavoda incepand cu data de 20 iunie a fost adoptata de Consiliul de Administratie al SNN intrunit in sedinta in data de 8 mai 2020, in baza analizei tuturor factorilor de impact asupra opririi planificate a Unitatii 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici