Utilizatorii de Facebook îşi vor putea transfera, în curând, imaginile şi clipurile video în serviciul Google Photos

Facebook a anunţat, pe blogul oficial, că intenţionează să lanseze, la nivel global, o unealtă prin intermediul căreia utilizatorii vor putea transfera imaginile şi clipurile video de pe reţeaua de socializare în serviciul Google Photos.

542 afișări
Imaginea articolului Utilizatorii de Facebook îşi vor putea transfera, în curând, imaginile şi clipurile video în serviciul Google Photos

Utilizatorii de Facebook îşi vor putea transfera, în curând, imaginile şi clipurile video în serviciul Google Photos

Unealta va fi disponibilă într-o primă fază doar în Irlanda, urmând să fie disponibilă pentru toţi utilizatorii la începutul anului 2020. În viitor, transferul va fi posibil şi din alte servicii, precum Instagram, a anunţat Facebook.

Acesta este primul serviciu construit de companie pe baza Data Transfer Project (DTP). Acesta este un standard deschis, lansat în 2017, pentru aranjarea datelor astfel încât utilizatorii să le poată muta uşor de pe o platformă pe alta.

Printre fondatorii proiectului se numără giganţi precum Google, Facebook, Microsoft şi Twitter. Apple s-a alăturat peste câteva luni.

Facebook este una dintre cele mai mari platforme de partajare foto din lume. În fiecare zi sunt încărcate pe reţeaua de socializare 300 de milioane de imagini, potrivit firmei de marketing digital Zephoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
facebook,
imagini,
google

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici