Vacanţa de iarnă: relaxare fără test COVID-19? Care sunt destinaţiile turistice preferate de români în sezonul rece

  • Cea mai căutată destinaţie a românilor este Turcia
  • Bulgaria, Grecia şi Croaţia au scăpat de lista galbenă
  • Poţi alege şi destinaţii mai exotice precum Tanzania
2770 afișări
Imaginea articolului Vacanţa de iarnă: relaxare fără test COVID-19? Care sunt destinaţiile turistice preferate de români în sezonul rece

FOTO: Profimedia

Vrei să pleci în vacanţă iarna asta? Agenţiile de turism au câteva variante unde poţi merge să îţi petreci concediul, dacă nu ţi l-ai luat deja din cauza restricţiilor. Printre destinaţiile care au scăpta de lista galbenă sunt Bulgaria şi Grecia, însă ai ocazia să mergi şi în destinaţii mai exotice, precum Tanzania.

Destinaţii de iarnă:

  • Bulgaria, Grecia, Turcia
  • Egipt
  • Croaţia, Macedonia
  • Portugalia
  • Tanzania

„A început să se vând iarna. Se vând destinaţii exotice acolo unde în general nu trebuie să ai test. Oamenii fug de test. Avem, sau s-a scos pe piaţă Tanzania, evident Grecia, Creta. Avem chartere care se fac din Bucureşti. Noi ne orientăm pe locaţii free Covid, unde nu trebuie în principal să faci test”, spune Alin Burcea, CEO Paralela 45.

„Turcia este o destinaţie de vacanţă foarte solicitată, mai ales Antalia. În acest moment operăm în continuare pe Antalia şi pe Egipt. Sunt zboruri charter săptămânale”, povesteşte şi Marius Berca, director operaţional Christian Tour.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici