Vacanţă în corturi de lux. Ce înseamnă glampingul, care sunt benficiile şi care sunt costurile

  • Campingurile cu corturi de lux sunt noua modă în turism
  • Glampingul îşi oferă natură, dar şi confort: şemineu în interior, pat matrimonial şi terasă proprie
  • Doua cupluri din Cluj au închiriat un cort cu 330 de lei pe noapte în localitatea Brăduleţ, din judetul Argeş
  • Trebuie să îţi faci rezervare din timp pentru că aceste corturi sunt ocupate în weekenduri, până în toamnă
  • Glampinguri găseşti la Tuzla, pe Valea Prahovei, în Braşov, Mureş şi Uricani
3172 afișări

Vrei la cort, dar să nu te cocoşeze rucsacul, să dormi în puf şi să ai duş ca la hotel? Profită de noua modă care ia amploare în turismul de la noi: glampingurile, care satisfac orice spirit urban ce tânjeşte după confort...în natură.

Corturile de lux s-au răspândit în toată ţara, de pe litoral, la Tuzla, până în munţi: Valea Prahovei, Braşov, Mureş sau Uricani. Costă între 200 şi 500 de lei pe noapte, dar cu ele sigur îţi faci prietenii invidioşi. Două cupluri din Cluj, care au rezervat două nopţi magice la Brăduleţ, Argeş, s-au răsfăţat la cortul aşezat pe un ponton. 

Fetele au făcut yoga acolo, departe de lumea dezlănţuită, iar băieţii au bătut munţii cu bicicletele. Din paturile matrimoniale, cu toţii au savurat priveliştea crestelor şi au promis să revină şi la iarnă, ca să se bucure ...de şemineu.

”În această perioadă de distanţare socială Sunrise Glamping este o variantă perfectă pentru a te conecta cu natura. Este locul perfect unde poţi să îşi începi dimineaţa cu o sesiune de yoga, iar apoi cu o drumeţie”, spune o turistă.

”Reprezintă varianta sigură pentru un astfel de moment, ele fiind amplasate pe nişte pontoane suspendate, la o distanţă considerabilă. Turiştii noştri se simt în siguranţă, atât distanţaţi cât şi relaxaţi”, a declarat Marius Puiu - proprietar de glamping.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici