Vânzările de carburanţi au scăzut cu 40% în aprilie, din cauza crizei

  • Vânzările de carburanţi au scăzut cu 40% de la instalarea stării de urgenţă în ţară.
  • Plăţile în numerar au scăzut semnificativ în această perioadă.
  • Zero contact în benzinării: Nu mai stai la casa de marcat. Poţi alimenta direct la pompă cu ajutorul unui card.
359 afișări
Imaginea articolului Vânzările de carburanţi au scăzut cu 40% în aprilie, din cauza crizei

Vânzările de carburanţi au scăzut cu 40% în aprilie, din cauza crizei

Coronavirusul a produs scăderi masive şi pentru vânzările de carburanţi. Din cauza restricţiilor de circulaţie impuse, consumul de carburanţi a fost cu 40-45% mai mic în aprilie. O reţea de benzinării din ţară spune că, momentan, nu ia în calcul închideri de staţii în perioada următoare.

“Cea mai mare scădere a vânzărilor s-a înregistrat după dată la care s-a instituit restricţia de circulaţie pentru persoanele fizice. Acest impact s-a reflectat mai mult în plăţile în numerar, care au scăzut semnificativ faţă de primele săptămâni ale lui martie”, potrivit reprezentanţilor Rompetrol.

Dacă atunci când îţi alimentezi maşina cel mai tare te enervează aşteaptare la casa de marcat, atunci să ştii că benzinăriile au găsit soluţia: zero contact printr-un card de alimentare cu carburanţi. Retailerii de carburanţi mai dezinfectează suprafeţele de contact din oră în oră. Împotriva virusului, companiile petroliere au instalat şi panouri de plexiglas la casele de marcat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici