Vânzările de iPhone-uri cu 5G au crescut semnificativ în trimestrul 4

Vânzările globale de smartphone-uri au înregistrat o scădere de 12,5% în 2020, raportându-se un declin de 5,4% în T4 prin comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2019, potrivit unui raport al furnizorului de servicii de analiză şi cercetare Gartner, citat de Forbes.

336 afișări
Imaginea articolului Vânzările de iPhone-uri cu 5G au crescut semnificativ în trimestrul 4

Sursa foto: profimedia

Apple şi-a recâştigat titlul de cel mai mare comerciant de telefoane mobile în perioada octombrie-decembrie 2020, în condiţiile în care gigantul american a obţinut o cotă de piaţă de 20,8%, în creştere cu 3,7%, iar vânzările au ajuns la 80 de milioane de unităţi, scrie zf.ro.

Ultima perioadă în care compania a deţinut locul întâi a fost al patrulea trimestru din 2016.

În T4/2020, Samsung a vândut 62 de milioane de unităţi, urmat de Xiaomi (43,4 milioane) şi OPPO (34,3 milioane).

Chiar dacă producătorul sud-coreean a suferit un declin de 14,6% al vânzărilor de anul trecut, numărul de smartphone-uri vândute nu a fost întrecut de nicio altă companie la finalul lui 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici