Vezi aici cine este omul care câştigă 9.500 dolari pe minut

John Paulson, unul dintre cei mai importanţi manageri de pe Wall Street, al cărui fond a avut în 2007 un câştig de 15 miliarde de dolari pariind împotriva pieţei subprime, a câştigat în 2010 peste 5 miliarde de dolari, cel mai mare câştig anual din istorie, informează Bloomberg.

29 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cine este omul care câştigă 9.500 dolari pe minut

Vezi aici cine este omul care câştigă 9.500 dolari pe minut

Câştigul înregistrat de Paulson în 2010 îl depăşeşte câştigul record de 3,7 miliarde dolari înregistrat în 2007 ca urmare a pariurilor făcute împotriva pieţei subprime.

Citeşte mai multe despre omul care câştigă 9.500 dolari pe minut pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici