Vezi cât au tăiat dezvoltatorii ParkLake Plaza din viitorul mall şi când încep lucrările

Compania irlandeză Caelum Development, controlată de familia Sharkey, a obţinut autorizaţia de construire pentru dezvoltarea mallului ParkLake Plaza de pe terenul fostei baze sportive Spartac din cartierul bucureştean Titan, proiect a cărui construcţie ar urma să înceapă în luna iulie a acestui an.

485 afișări
Imaginea articolului Vezi cât au tăiat dezvoltatorii ParkLake Plaza din viitorul mall şi când încep lucrările

Vezi cât au tăiat dezvoltatorii ParkLake Plaza din viitorul mall şi când încep lucrările (Imagine: Daniel Mihailescu/Arhiva Mediafax Foto)

Mallul nu va mai fi însă cel mai mare din Bucureşti, cu o suprafaţă închiriabilă de 110.000 de metri pătraţi, aşa cum a anunţat Caelum în urmă cu trei ani, în prima fază urmând a fi construite spaţii comerciale cu o suprafaţă închiriabilă de 67.000 de metri pătraţi, iar ulterior este prevăzută construirea unei extensii de 12.000 de metri pătraţi.

În aprilie 2008 compania portugheză Sonae Sierra a anunţat că va intra cu irlandezii într-un parteneriat pentru construirea acestui mall, dar în prezent asocierea este pusă sub semnul întrebării.

Citeşte mai multe despre viitorul mall ParkLake Plaza pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici