Vicepreşedintele Comisiei Europene, Maros Sefcovic, despre România: Se poate dezvolta pe energii regenerabile

Vicepreşedintele Comisiei Europene, Maros Sefcovic, a declarat, miercuri, la Ploieşti, în cadrul summitului de energie Aspen, că România este bogată în resurse naturale şi că se poate dezvolta rapid în ceea ce priveşte energiile regenerabile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

292 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Comisiei Europene, Maros Sefcovic, despre România: Se poate dezvolta pe energii regenerabile

Vicepreşedintele Comisiei Europene, Maros Sefcovic, despre România: Se poate dezvolta pe energii regenerabile

Maros Sefcovic a declarat, în cadrul summitului Aspen, că speră ca România să devină exportator de energie.

„Sunteţi bogaţi în resurse naturale şi cred că vă dezvoltaţi foarte rapid în ceea ce priveşte regenerabilele (n.r. - energiile ). Acum sunteţi parte din cea mai mare economie a acestei lumi, prin urmare sper să reuşesc să vă intrig puţin şi să deveniţi puţin mai activi pe acest pieţe, să vă dezvoltaţi şi mai mult bogăţia în energie, în producţia de energie şi să deveniţi exportatori de energie”, a declarat Maros Sefcovic.

Vicepreşedintele Comisiei Europene a mai precizat România a progresat în ceea ce priveşte domeniul energiei regenerabile.

„Despre energia regenerabilă, ştiu că aţi avut propriile experienţe, că aţi trecut prin faze dificile, (...) dar aţi realizat un progres minunat. Sunteţi una dintre puţinele ţări care şi-au atins targetul înainte de expirarea timpului. Cred că vă veţi putea folosi bunele rezultate (...) şi să ajutaţi sau să vindeţi succesul vostru acelor ţări care au probleme pentru a atinge standardele lui”, a mai spus Maros Sefcovic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici