Videanu: Companiile mele au credite de 22 milioane euro. Este foarte greu cu plata ratelor

Companiile la care Adriean Videanu are acţiuni sau pe care le controlează au credite de 22 milioane euro şi plătesc "foarte greu" ratele către bănci, care se ridică la câteva milioane de euro anual, potrivit prim vicepreşedintelui PD-L.

19 afișări
Imaginea articolului Videanu: Companiile mele au credite de 22 milioane euro. Este foarte greu cu plata ratelor

Videanu: Companiile mele au credite de 22 milioane euro. Este foarte greu cu plata ratelor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Din păcate (terenul de la Marriott - n.r.) este gajat la bancă, el a constituit suportul pentru a lua credite. Nimeni nu spune ca am şi credite de 22 de milioane de euro, ceea ce, vedeţi, este o problemă. Este foarte greu cu plata creditelor. Sunt milioane de euro care se plătesc anual", a declarat fostul ministru al Economiei duminică, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de Pro TV.

Videanu a adăugat că nu deţine altă avere decât cea menţionată în declaraţia de avere şi că nu poate evalua valoarea companiilor pe care le deţine.

"Nu am altă avere decât cea din declaraţia de avere. Nimic altceva. Valoarea acţiunilor companiilor unde sunt acţionar este o chestie extrem de relativă. Valoarea reală este cea când găseşti un cumpărător. Nu mi-am propus să vând aceste companii, de aceea nici nu pot să spun că am o avere personală cât valorează acele companii. Sunt mulţumit că am peste 800 de angajaţi care primesc salarii rezobabile în companiile mele. Atâta timp căt ei sunt mulţumiţi, este cea mai mare satisfacţie pe care eu o am", a mai spus Videanu.

Videanu şi soţia sa deţin, prin compania Titan-Mar, un teren situat între cartierul Drumul Taberei şi zona Hotelului Marriott, potrivit relatărilor presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici