Videanu contrazice BERD pe tema stimulilor anunţaţi de guvern

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a afirmat, joi, că "cel de la BERD nu cunoaşte realitatea din România", răspunzând la o întrebare privind afirmaţiile unui oficial BERD, potrivit căruia "stimulii" anunţaţi de Guvern anul trecut au fost "mai mult imaginari decât reali".

64 afișări
Imaginea articolului Videanu contrazice BERD pe tema stimulilor anunţaţi de guvern

Videanu contrazice BERD pe tema stimulilor anunţaţi de guvern (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unui document al BERD publicat vineri, "stimulii" incluşi în programul cu fonduri de 13 miliarde euro anunţat de guvernul României în februarie 2009 pentru sprijinirea economiei au fost până în prezent "mai mult imaginari decât reali", întrucât au fost lansate puţine proiecte.

Efectul programului asupra creşterii economice a ţării a fost neglijabil, notează, în document, economistul şef al BERD pentru Europa de Sud-Est, Peter Sanfey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici