Videanu vrea să includă proiectul Roşia Montană în programul de guvernare

Ministrul interimar al Economiei, Adriean Videanu, a declarat vineri că va include proiectul minier de la Roşia Montană în programul de guvernare şi vrea ca acesta să înceapă cât mai curând posibil, cu actualul investitor, compania canadiană Gabriel Resources.

89 afișări
Imaginea articolului Videanu vrea să includă proiectul Roşia Montană în programul de guvernare

Videanu vrea să includă proiectul Roşia Montană în programul de guvernare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Vreau pornirea acestui acestui proiect cât mai curând posibil", a afirmat Videanu.

Proiectul minier de la Roşia Montană, din Munţii Apuseni, este unul controversat, contestatarii invocând în special problemele de mediu care ar urma să fie provocate de această investiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici