Vinurile Halewood intră în portofoliul Alexandrion Group

Grupul Alexandrion a semnat un acord pentru achiziţia portofoliului de vinuri româneşti a grupului Halewood. Finalizarea tranzacţiei este preconizată să aibă loc în următoarele trei luni.

301 afișări
Imaginea articolului Vinurile Halewood intră în portofoliul Alexandrion Group

Vinurile Halewood intră în portofoliul Alexandrion Group

“Alexandrion Group va deveni, prin această achiziţie, unul dintre cei mai puternici şi mai competitivi jucători de pe piaţa din România. Suntem o companie cu tradiţie, care investeşte în România şi acordă maximă atenţie necesităţilor şi cerinţelor consumatorilor săi. Suntem foarte selectivi cu afacerile pe care le includem în portofoliul nostru şi avem încredere că această decizie va fi pe placul consumatorilor noştri.” a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group.

Grupul Alexandrion este liderul industriei de băuturi spirtoase din România, cu un portofoliu important de branduri care acoperă toate segmentele pieţei. Achiziţia gamei de vinuri Halewood aduce plusvaloare companiei şi reprezintă o nouă etapă în strategia de dezvoltare şi extindere pe plan local şi internaţional.

Grupul Halewood este prezent în România din 1987 şi şi-a dezvoltat un portofoliu de înaltă calitate de vinuri premiate.

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, vinarsul Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Afinata, Vişinata şi Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici