Vlădescu nu este îngrijorat de o eventuală remaniere

Ministrul Finanţelor Publlice, Sebastian Vlădescu, a declarat că nu este îngrijorat de o eventuală remaniere a sa, neavând discuţii cu premierul sau preşedintele în acest sens, şi a menţionat că prima lui spaimă în momentul de faţă este evoluţia economiei globale.

27 afișări
Imaginea articolului Vlădescu nu este îngrijorat de o eventuală remaniere

Vlădescu nu este îngrijorat de o eventuală remaniere (Imagine: Octav_Ganea/Mediafax Foto)

"Remanierea nu este un lucru care se discută pentru că cineva într-un ziar sau pe un blog spune că cineva va fi remaniat. În cazul în care se va pune problema, sunt convins că primul ministru sau preşedintele vor discuta prima dată cu mine. Deocamdată această discuţie nu a existat. (...) Remanierea este ultima mea spaimă în momentul de faţă", a spus Vlădescu în cadrul emisiunii "După 20 de ani", difuzată duminică la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici