Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi pachete turistice all inclusive

Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi all inclusive, în peste 100 de destinaţii externe, şi estimează că, în trei ani, pachetele turistice vor reprezenta cel puţin 25% din volumul vânzărilor, a anunţat agenţia online de turism.

237 afișări
Imaginea articolului Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi pachete turistice all inclusive

Vola.ro s-a extins pe segmentele de zboruri charter şi pachete turistice all inclusive

"Am început să lucrăm la acest produs urmărind procesul decizional al clienţilor noştri. Am observat că în decizia achiziţionării unei vacanţe clienţii noştri îşi doreau o privire de ansamblu asupra opţiunilor existente, de la escapade scurte, de 3-4 zile, în marile oraşe ale Europei la vacanţe mai lungi, de 7-14 zile, pe litoral. Am realizat că lipseşte de pe piaţă un instrument care să ofere această privire de ansamblu, un loc unde să poţi să-ţi planifici atât city break-uri de weekend, cât şi vacanţa de vară. Şi astfel am început să construim această platformă care s-a materializat în noua noastră secţiune de vacanţe www.vola.ro/vacante", a declarat Daniel Truică, managing partner şi fondator Vola.ro.

Platforma cuprinde oferte last minute, oferte pentru seniori, promoţii early booking, pachete all inclusive, city break-uri şi chartere, în peste 100 de destinaţii turistice, de la litoralul Greciei, Turciei, Bulgariei, Italiei, Portugaliei şi Spaniei până la pachete turistice de weekend în peste 26 de oraşe.

Serviciul oferă posibilitatea de a selecta plecarea spre destinaţia aleasă din principalele oraşe din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Târgu Mureş, Craiova şi Bacău.

"Ne aşteptăm ca în 3 ani volumul de vânzări a pachetelor turistice să reprezinte cel puţin 25% din volumul de vânzări Vola.ro, de la aproximativ 10% în prezent, iar în cifre absolute să ajungă în jurul a 40-50 milioane lei", a arătat Truică.

Vola.ro, cu afaceri de peste 20 milioane euro, este cea mai mare agenţie de turism online din România, care oferă servicii complete de turism: bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.

Portalul a fost înfiinţat în 2007 de Daniel Truică, care avea atunci 27 de ani, şi de doi tineri polonezi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici