Volkswagen cheamă în service 281.000 de maşini vândute în SUA, pentru remedierea unei defecţiuni

Compania auto Volkswagen a anunţat marţi chemarea în service a 281.000 de vehicule comercializate în Statele Unite, pentru remedierea unei defecţiuni la pompele de carburant, relatează postul CNBC.

4400 afișări
Imaginea articolului Volkswagen cheamă în service 281.000 de maşini vândute în SUA, pentru remedierea unei defecţiuni

Volkswagen cheamă în service 281.000 de maşini vândute în SUA, pentru remedierea unei defecţiuni -2-

Defecţiunea se manifestă la pompele de benzină ale mărcilor Volkswagen CC şi Passat, problemă care poate conduce la oprirea bruscă a motorului.

Vor fi chemate în service maşini Volkswagen CC fabricate în perioada 2009-2016 şi modelele Passat sedan şi wagon produse între 2006 şi 2010.

Într-un alt caz, grupul auto german Volkswagen trebuie să remedieze aproape 600.000 de maşini cu motoare diesel vândute în Statele Unite, după depistarea de către autorităţile americane a unor softuri ilegale pentru manipularea emisiilor poluante.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici