Volkswagen îşi va reveni din scandalul emisiilor abia în 2020

Volkswagen a anunţat că va dura câţiva ani pentru a-şi reveni după scandalul emisiilor şi a ajunge din nou la perioade ”bune”, scrie Bloomberg.

984 afișări
Imaginea articolului Volkswagen îşi va reveni din scandalul emisiilor abia în 2020

Volkswagen îşi va reveni din scandalul emisiilor abia în 2020

Până în 2020, ”deja vom fi terminat cea mai grea parte”, a spus Herbert Diess, unul dintre liderii Volkswagen. ”Mai avem cel puţin 3 ani dificili înaintea noastră pentru a restructura compania şi a deveni mai profitabili şi mai competitivi”, a spus el.

Volkswagen a folosit scandalul emisiilor drept catalizat pentru nişte reforme mai profunde. Marca VW, cea mai mare unitate a companiei, era în dificultate chiar şi înainte de criză, iar compania este în discuţii acum cu sindicatele pentru concesii în schimbul investiţiilor garantate şi înţelegerilor de a păstra muncitorii în tranziţia de la motoarele tradiţionale cu combustie la cele electrice.

Conceptul I.D. al Volkswagen a fost promotorul noii direcţii în care se îndreaptă compania. Hatchback-ul cu baterie va avea o autonomie de două ori mai mare decât cea a sedanului Tesla Motor Model 3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici