Volkswagen şi Deutsche Telekom, suspectate de corupţie

Constructorul de automobile Volkswagen şi firma de telecomunicaţii Deutsche Telekom sunt bănuite de corupţie, într-o anchetă legată de clubul german VfL Wolfsburg, informează, marţi, cotidianul Süddeutsche Zeitung.

56 afișări
Imaginea articolului Volkswagen şi Deutsche Telekom, suspectate de corupţie

Volkswagen şi Deutsche Telekom, suspectate de corupţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ancheta condusă de Parchetul din Stuttgart vizează mai mulţi foşti şi actuali conducători ai celor două firme, precum şi angajaţi, despre care se presupune că ar fi semnat contracte ilegale.

Persoane din cadrul Deutsche Telekom ar fi încercat să obţină de la Volkswagen automobile în valoare de mai multe sute de milioane de euro, pentru filiala T-Systems, în schimbul prelungirii unui contract de sponsorizare cu VfL Wolfsburg.

La rândul său, Deutsche Telekom a deschis o anchetă internă, după ce a descoperit iregularităţi în cadrul T-Systems, conform sursei citate.

Volkswagen susţine financiar clubul VfL Wolfsburg şi este cel mai important sponsor din 1.Bundeslig.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici