Volkswagen va construi două noi centre de producţie în China

Grupul german Volkswagen (VW), cel mai mare producător auto din Europa, va construi două noi centre de producţie în China, investiţia făcând parte dintr-un plan de 1,6 miliarde de euro de extindere pe cea cea mai dinamică piaţă de automobile din lume.

15 afișări
Imaginea articolului Volkswagen va construi două noi centre de producţie în China

Volkswagen va construi două noi centre de producţie în China (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul intenţionează, totodată, să majoreze la şase miliarde de euro investiţiile totale alocate Chinei, unde ar putea lansa şapte modele noi sau restilizate în acest an.

"Creşterea pieţei din China a depăşit toate aşteptările", a declarat directorul general al VW, Martin Winterkorn.

Statul chinez ar putea lua locul Germaniei, în acest an, ca principală piaţă a VW, notează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici