Vrei un job în străinătate? Vezi harta ţărilor care fac cele mai multe angajări

Dacă ai căutat un loc de muncă în România, dar a fost în van, îţi poţi încerca norocul în străinătate. Deşi plecarea la muncă într-o altă ţară este mai costisitoare, şi salariile pot fi pe măsură.

245 afișări
Imaginea articolului Vrei un job în străinătate? Vezi harta ţărilor care fac cele mai multe angajări

Vrei un job în străinătate? Vezi harta ţărilor care fac cele mai multe angajări (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Potrivit celui mai recent studiu Manpower, realizat la nivel mondial, şansele de angajare într-o ţară din Europa sunt în continuare mici, având în vedere că cele mai mici intenţii de angajare le au managerii din Irlanda, Spania, Italia sau Grecia. Dacă eşti dispus să pleci mai departe de casă, îţi poţi găsi cu uşurinţă un job în India, Brazilia, Taiwan, China sau Australia.

Studiul Manpower asupra perspectivelor de angajare în perioada iulie-septembrie 2010 arată că angajatorii din 31 din cele 36 de ţări analizate de compania de resurse umane se aşteaptă la o creştere a volumului angajărilor în trimestrul al treilea al anului în curs.

Citeşte mai multe despre posibilitatea de angajare în alte ţări pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici