Wall Street Journal: Compania Elbit Imaging dezvăluie, în SUA, posibile practici de corupţie în Proiectul "Casa Radio"

Compania israeliană Elbit Imaging Ltd. a dezvăluit, în Statele Unite, practici care ar putea fi asimilate corupţiei privind Proiectul "Casa Radio" din Bucureşti, arată documente ale grupului imobiliar israelian citate de blogul ziarului american The Wall Street Journal.

4108 afișări
Imaginea articolului Wall Street Journal: Compania Elbit Imaging dezvăluie, în SUA, posibile practici de corupţie în Proiectul "Casa Radio"

Wall Street Journal: Compania Elbit Imaging dezvăluie, în SUA, posibile practici de corupţie în Proiectul "Casa Radio"

"Compania a identificat anumite probleme referitoare la anumite acorduri executate în trecut în legătură cu Proiectul Casa Radio din Bucureşti, probleme care ar putea reprezenta încălcări ale prevederilor Legii americane privind Practicile de Combatere a Corupţiei în Străinătate", arată documente interne ale grupului Elbit Imaging Ltd. citate de blogul ziarului The Wall Street Journal.

Compania Elbit Imaging Ltd., care în trecut a avut numele Elbit Medical Imaging Ltd., are sediul central în Israel, dar este activă în multe ţări din lume, inclusiv în Statele Unite, având numeroase proiecte imobiliare.

Elbit Imaging Ltd. a dat asigurări că va coopera cu autorităţile americane abilitate în acest caz.

"Comitetul de audit a decis numirea unei comisii speciale pentru examinarea acestor probleme, inclusiv prin controale interne şi prin raportarea situaţiei. Compania intenţionează să coopereze deplin cu agenţiile abilitate" din Statele Unite, informează grupul imobiliar, potrivit blogului The Wall Street Journal.

Compania Elbit Medical Imaging este implicată în proiectul intitulat "Casa Radio" din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici