Wizz Air lansează la finele lunii octombrie zboruri pe ruta Sibiu - Dortmund

Operatorul aerian low-cost Wizz Air introduce la 26 octombrie o nouă rută din Sibiu, spre Dortmund, zborurile urmând să fie operate într-o primă etapă de două ori pe săptămână.

379 afișări
Imaginea articolului Wizz Air lansează la finele lunii octombrie zboruri pe ruta Sibiu - Dortmund

Wizz Air lansează la finele lunii octombrie zboruri pe ruta Sibiu - Dortmund (Imagine: Mediafax Foto)

Dortmund este a doua destinaţie disponibilă din Sibiu, după ce ruta Londra Luton a devenit operaţională pe 14 iunie.

Prin adăugarea acestei destinaţii, reţeaua Wizz Air din România creşte la 88 de rute în total, spre 15 de ţări diferite.

Biletele pentru zborurile Sibiu-Dortmund pot fi deja achiziţionate şi rezervate pe wizzair.com la tarife pornind de la 109 lei, pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Wizz Air a transportat anul trecut în şi dinspre România 3,2 milioane de pasageri, faţă de 2,7 milioane în 2012.

Operatorul ungar are curse de pe cinci aeroporturi din România, urmând ca din această vară să opereze şi de pe aeroporutul din Craiova, către şase rute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici