Wizz Air lansează zboruri pe ruta Kiev - Moscova

Compania aeriană low cost Wizz Air Ucraina va lansa la 30 septembrie zboruri pe ruta Kiev - Moscova, cursele urmând să fie operate de trei ori pe săptămână.

140 afișări
Imaginea articolului Wizz Air lansează zboruri pe ruta Kiev - Moscova

Wizz Air lansează zboruri pe ruta Kiev - Moscova

"Zborurile vor începe pe 30 septembrie şi vor fi operate pe Aeroportul Internaţional Vnukovo, din Moscova, cu o aeronavă nouă Airbus A320. Aeroportul Vnukovo este unul dintre cele mai mari din Moscova şi oferă acces rapid în metropolă. Compania va opera curse între Kiev şi Moscova de trei ori pe săptămână, pentru început în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, iar din 27 octombrie în zilele de luni, miercuri şi joi", se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

Tarifele pentru această rută pornesc de la 29,99 euro/ zbor, cu toate taxele incluse.

Subsidiara Wizz Air din Ucraina operează pe 16 rute între 7 ţări, din 2 oraşe ucrainene.

Grupul Wizz Air, prezent şi în România, operează o flotă de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 98 de destinaţii din 35 de ţări.

Operatorul aerian a avut 13,9 milioane de pasageri în anul fiscal încheiat în martie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici