Wizz Air transferă în perioada 3-7 octombrie zborurile din Cluj-Napoca la Târgu Mureş

Wizz Air va transfera la Târgu Mureş, în perioada 3-7 octombrie, zborurile operate în prezent de pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde vor avea loc lucrări de reparaţie la pistă, a anunţat, luni, compania aeriană low-cost.

31 afișări
Imaginea articolului Wizz Air transferă în perioada 3-7 octombrie zborurile din Cluj-Napoca la Târgu Mureş

Wizz Air transferă în perioada 3-7 octombrie zborurile din Cluj-Napoca la Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

"În cele cinci zile, 40 de zboruri vor fi operate de pe aeroportul din Târgu Mureş. Orarul zborurilor nu va modificat, iar toate procedurile de check-in vor fi efectuate direct la aeroportul din Târgu Mureş", se arată într-un comunicat al Wizz Air.

Astfel, pe 3 octombrie cursele spre Veneţia şi Bologna vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca, retururile urmând să aterizeze la Târgu Mureş, de unde vor fi operate şi celelalte zboruri din ziua respectivă ale companiei.

Cursele către Londra şi Dortmund programate pentru operare pe 7 octombrie vor decola de la Târgu Mureş, iar retururile vor ateriza la Cluj-Napoca. Zborurile companiei Wizz Air de pe 4, 5 şi 6 octombrie vor fi operate de la Târgu Mureş.

În ultimele 12 luni, Wizz Air a transportat peste şapte milioane de pasageri. Flota companiei este formată din 26 de aeronave Airbus A320, care operează de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina şi Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici