Zboruri charter pentru turiştii din Israel care vin pe litoralul românesc, din 5 iulie

Zborurile charter Tel Aviv - Constanţa vor fi reluate de duminică, 5 iulie, urmând să existe câte două asemenea curse pe săptămână, iar cu acest prilej va fi lansat un spot de promovare a staţiunii Mamaia în limba ebraică.

213 afișări
Imaginea articolului Zboruri charter pentru turiştii din Israel care vin pe litoralul românesc, din 5 iulie

Zboruri charter pentru turiştii din Israel care vin pe litoralul românesc, din 5 iulie

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, în 2015 continuă zborurile charter Tel Aviv - Constanţa, demarate de turoperatorul israelian Meshek Wings în sezonul estival 2014.

Dacă anul trecut frecvenţa charterelor a fost de unul pe săptămâna, în acest an seria de chartere operate de compania Blue Air se va derula cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, fapt datorat campaniei de promovare derulate de Asociaţia Litoral - Delta Dunării în Israel, a precizat sursa citată.

"În februarie 2015, Asociaţia Litoral - Delta Dunarii a participat în premieră la Târgul de Turism de la Tel Aviv, unde a promovat staţiunea Mamaia şi unde a decis demararea unei campanii de publicitate ce va fi difuzată, în această vară, în Israel, pe câteva posturi de radio. Toate aceste acţiuni au dus la dublarea numărului de turişti israelieni care vor veni să-şi petreacă vacanţa pe litoralul românesc. Întreaga campanie de promovare a fost finanţată din bugetul ce provine din sumele colectate din taxa de promovare a staţiunii Mamaia şi a Satului de Vacanţă. De asemenea, am realizat primele materiale de promovare în limba ebraică (broşura generală a staţiunii Mamaia şi pliantul „Nightlife”), precum şi un spot video în limba ebraică, extras din filmul oficial al staţiunii. Spotul de 1 minut Mamaia Style în ebraica va fi lansat duminică, la sosirea primului zbor Tel Aviv- Constanţa şi va fi difuzat în toate zborurile Blue Air dinspre Tel Aviv spre Bucureşti şi Constanţa", se mai arată în comunicatul de presă.

Prima cursă charter de anul acesta, care va aduce turişti israelieni pe litoralul românesc, va ateriza pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, duminică, 5 iulie, la ora 19.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici