Zece manageri de top au fost premiaţi la cea de a noua ediţie a Galei Premiilor Business Magazin

Revista Business Magazin a acordat, marţi seara, zece premii celor mai performaţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc la Gala de decernare a Premiilor Business Magazin pentru tineri Manageri de TOP, care a avut loc la Hotelul Marriott din Bucureşti.

1027 afișări
Imaginea articolului Zece manageri de top au fost premiaţi la cea de a noua ediţie a Galei Premiilor Business Magazin

Zece manageri de top au fost premiaţi la cea de a noua ediţie a Galei Premiilor Business Magazin

Cei zece manageri cu vârste sub 40 de ani care au dovedit performanţa în afaceri, profesie şi industria din care vin sunt: Bogdan Ciubuc - Sales Manager Vans, Mercedes, Ramona Pergel - Deputy General Manager E.ON, Dragoş Drăghici - Director Direcţia IMM, Alpha Bank, Roxana Baias - Marketing Director, Romtelecom, Mădălina Racoviţan - Partener KPMG, Anca Motca - Director General Adjunct Vânzări Garanti Bank, Cătălina Porojan - Director Group Large Corporate, BCR, Ramona Gălăţeanu - Finance Manager Rompetrol, Silviu Creţean - Software Development Director TotalSoft şi Martin Zmelik - Director de Operaţiuni, CEZ.

Cristian Hostiuc, Directorul Editorial Business Magazin şi Ziarul Financiar, a dat startul discuţiilor cu o scurtă istorie a celor nouă ani în care Business Magazin a cercetat piaţa în căutare de oameni valoroşi. Violeta Luca - Vicepreşedinte, Director executiv eMag, Lucian Todea - fondator şi CEO ITNT, Marian Dinu - Country Managing Partner DLA Piper, Bogdan Georgescu - fondator Bookster&Novel Ventures, Maria Tudor - CEO Zenith Romania şi Flavia Popa - Secretar General BRD Groupe Societe Generale au vorbit despre obstacolele pe care un tânăr manager le avea de depăşit în trecut şi cele de acum, din 2014.

Invitaţiei Business Magazin au răspuns peste 300 reprezentanţi ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori şi parteneri care de-a lungul timpului au fost alături de Business Magazin, contribuind astfel la consolidarea unui mediu de afaceri transparent şi profesionist.

Cei zece premianţi fac parte din cei 100 manageri prezentaţi în cea de-a noua ediţie a catalogului "100 Tineri Manageri de TOP", supliment al revistei Business Magazin, care a fost lansat în cadrul Galei. Tinerele talente din business care au fost prezentate de-a lungul timpului în paginile catalogului au urcat pe scenă şi au vorbit despre evoluţia lor pe plan profesional. Catalogul prezintă 100 tineri manageri până în 40 de ani care ocupă acum poziţii de middle şi top management şi care vor conduce cele mai mari companii de pe piaţa românească în următorul deceniu. Managerii au fost selectaţi din cele mai mari 100 de companii româneşti alese dupa criteriul cifrei de afaceri şi din cele mai importante companii din domenii dinamice, însa cu un volum de afaceri deocamdată mic. Companiile provin din domenii ca IT&C, bănci, piaţa de capital, imobiliare, publicitate, turism, bunuri de larg consum, auto, fonduri de investiţii. Funcţiile preponderente: preşedinte, vicepreşedinte, director general, director financiar, director de vânzări, marketing.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De nouă ani evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului Business Magazin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici