ZF: Antreprenorul Raul Ciurtin vrea să dezvolte o fabrică de alimente care să hrănească Europa şi SUA

  • Cererea pentru mâncarea realizată din proteine din plante va creşte în următorii 20 ani
  • Raul Ciurtin vrea să dezvolte o nouă fabrică menită să hrănească întreaga Europă
  • Antreprenorul ia în calcul construcţia de unităţi de producţie în afara României
742 afișări
Imaginea articolului ZF: Antreprenorul Raul Ciurtin vrea să dezvolte o fabrică de alimente care să hrănească Europa şi SUA

FOTO: Facebook Bursa de Valori Bucuresti

Cererea pentru mâncarea făcută din proteine din plante va avea o creştere foarte mare în următorii 20 de ani. O spune Raul Ciurtin, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din industria alimentară, potrivit Ziarului Financiar. Afaceristul spune că, în viitorul apropiat, vrea să dezvolte o nouă fabrică în care să producă mâncare din plante şi cu ajutorul ei să hrănească întreaga Europa şi chiar SUA. Antreprenorul nu exclude chiar construcţia de unităţi de producţie în afara României, însă nu în următorii ani.

„Vom investi şi vom produce mâncare din plante. Se investeşte foarte mult în domeniu şi, mai mult de o modă, va fi o necesitate în a exista această hrană, tocmai din cauza efectelor de poluare pe apă, pe gaze, pe care creşterea animalelor o produc”, este de părere Raul Ciurtin.

„O categorie tot mai mare de oameni vor trece la a consuma periodic sau total produse din plante. Ce facem noi astăzi? Punem bazele unui portofoliu cu care vrem să ne adresăm în primul rând în toată Europa şi, de ce nu, şi în SUA. România, prin prispa potenţialului agricol, poate să fie o oportunitate de furnizare, în primul rând, de protenie din plante”, spune el. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici