Zona din Bucureşti, devenită noul pol de birouri şi rezidenţial. Anterior niciun alt mare investitor nu se apropia de acest cartier

Dezvoltările de birouri acţionează ca un magnet în zona Timpuri Noi din Bucureşti, la o staţie de metrou de Piaţa Unirii, de care anterior niciun alt mare investitor nu se apropia, în condiţiile în care acestea sunt generatoare de trafic şi aduc în acelaşi loc persoane cu venituri peste medie.

6933 afișări
Imaginea articolului Zona din Bucureşti, devenită noul pol de birouri şi rezidenţial. Anterior niciun alt mare investitor nu se apropia de acest cartier

Zona din Bucureşti, devenită noul pol de birouri şi rezidenţial. Anterior niciun alt mare investitor nu se apropia de acest cartier

„Sunt câteva proiecte care au deschis şi dezvoltat mai multe zone şi cartiere în Bucureşti. Timpuri Noi Square, proiectul mix de birouri şi rezidenţial dezvoltat de Vastint în zona Timpuri Noi, a schimbat faţa şi aspectul zonei“, a spus Mihai Păduroiu , Head of Advisory & Transaction în cadrul CBRE.

Imediat după ce Vastint a finalizat primele două clădiri de birouri din cadrul proiectului, One United, dezvoltatorul specializat în proiecte rezidenţiale de lux şi-a anunţat intenţia de a investi într-un proiect de 90 de apartamente, Neo, în imediata vecinătate a Timpuri Noi Square.

Tot în zonă, fondul de investiţii englez London Partners investeşte 26 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial SoHo Unirii, de 236 de apartamente.

De asemenea, tot în zona Timpuri Noi construieşte şi Alexandru Roibu, fiul fostului director al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, proiectul New Times Residence, de 171 de apartamente.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici