COMENTARIU Lelia Munteanu: Guvernul şi coronavirusul nu dorm niciodată

Ministrul Vela: Mulţumim din inimă Premierului!

1097 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Guvernul şi coronavirusul nu dorm niciodată

Guvernul şi coronavirusul nu dorm niciodată

Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă mi-a schimbat năravul: dorm ziua şi mă trezesc puţin înainte de miezul nopţii. E ora sumbră la care Comitetul şi-a făcut obiceiul să iasă în conferinţe de presă.

N-ai cum să nu tresalţi, n-ai cum să nu te gândeşti la ce e mai rău, când îi vezi apărând din tenebre ca să dea Mersul Molimei şi să mai înoade măsuri.  

Azi-noapte, la ceasul când ies scheletele din dulap să se dezmorţească, la masă s-au aşezat (de la stânga la dreapta cum priveşti spre televizor) providenţialul Arafat  - cel despre care poporul încă nepozitivat speră să aibă fir direct cu Dumnezeu şi să nu sune ocupat - ministrul Sănătăţii, ministrul Internelor şi ministrul Transporturilor.

Ca de obicei când sunt camere de luat vederi prin preajmă, Marcel Vela se însufleţeşte brusc. Misiunea sa politico-patriotică e să ne asigure că totul e sub control şi  Guvernul e "la datorie".

Azi-noapte însă Vela s-a întrecut pe sine: i-a mulţumit premierului Orban pentru preţioasele indicaţii date epidemiologilor. Minute lungi, fantomele comunismului au ovaţionat în picioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici