COMENTARIU Lelia Munteanu: Podobie

Tatăl nostru care stai la bloc...

918 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Podobie

COMENTARIU Lelia Munteanu: Podobie

Tatăl nostru care stai la bloc şi aduni pliante de la mall, fă-ne în prea plinul tău un loc, ca să nu ne aruncăm în gol.

Tatăl nostru care eşti absent şi de care azi nu mă mai tem, tot nu te astâmperi – furi curent. Te vor scoate ăştia din sistem.

Te vor alunga de la promoţii - trei în unu vezi că nu se vinde. Nu-s colindători, te calcă hoţii. Să o dăm pe bune, să luăm aminte,  

O să-ţi ia medalia din piept, că ne-ai fost, dar nu mai eşti util, Dă-ne nouă barem un accept, afişeaz-o poză pe profil.

Fă-ne în prea plinul tău un loc, ca să nu ne aruncăm în gol, tatăl nostru care stai la bloc şi aduni pliante de la mall.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici