COMENTARIU Lelia Munteanu: Premierul molimei, Ludovic al II-lea Autoizolatul

Klaus Magnus a pus punctul pe i-ul din Covid.

1591 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Premierul molimei, Ludovic al II-lea Autoizolatul

Sursa foto: Facebook

Descoperind brusc "situaţia foarte specială (...), în care e nevoie de soluţii şi asta foarte urgent", Klaus Magnus l-a re-desemnat astăzi în funcţia de prim ministru pe demisul, desemnatul, interimarul şi autoizolatul Ludovic Orban. Acesta va fi uns mâine de Parlament ca Ludovic al II-lea Autoizolatul. 

Fireşte că a fost singura propunere la tele-consultările cu partidele parlamentare (nu e nimeni fraier să-şi rupă gâtul astăzi la guvernare).

De ce tot Orban? Pentru că, au explicat de ieri liberalii, suntem în război cu Covid-19 şi nu schimbăm comandantul în timpul războiului.

Doar că astăzi comandantul a anunţat că se va auto-izola şi îşi va băga întreagul "Stat Major" în izolare, fiindcă e posibil să fi fost contaminaţi cu toţii de inamic.

Nici o problemă. Comandantul se va retrage tactic pe poziţii dinainte stabilite (cum spun strategii militari când n-au încotro) la Vila Lac, unde - schimbând uniforma cu pijamaua - va urmări plutirea lebedelor negre pe luciul apei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici