COMENTARIU Lelia Munteanu: Spre deosebire de viaţă, moartea nu poate fi luată de la capăt

În faţa naţiunii, ca un semn de exclamare.

781 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Spre deosebire de viaţă, moartea nu poate fi luată de la capăt

COMENTARIU Lelia Munteanu: Spre deosebire de viaţă, moartea nu poate fi luată de la capăt

Klaus Magnus şi-a făcut un obicei din a se pogorî zilnic, cam pe la ora când, dacă aţipeşti pe ruine, poţi auzi chiuiturile duhurilor.
 
Klaus Magnus se arată naţiunii, ca un semn de exclamare.
 
Astăzi ne-a vorbit 4 minute şi 20 de secunde - cât i-ar fi luat să se spele pe mâini de 13 ori.  
 
(Mă opresc întotdeauna să-l ascult, oricâtă treabă aş avea - învăţ tibetana cu un spiritual afumat al unui bibiliotecar din Lhasa. Tibetana nobilă, cea cu care te adresezi doar puternicilor zilei).
 
Shri Klaus Magnus a încheiat cu "Vă doresc multă sănătate" şi m-a iluminat. Chiar despre asta e vorba, despre viaţă. Spre deosebire de viaţă, moartea nu ţi-o poţi lua de la capăt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici