COMENTARIU Sorin Avram. Ca să fim cu adevărat corecţi cu istoria, domnule Boc

14223 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Ca să fim cu adevărat corecţi cu istoria, domnule Boc

COMENTARIU Sorin Avram. Ca să fim cu adevărat corecţi cu istoria, domnule Boc

Gradul de oboseală al premierului Florin Cîţu pare cât se poate de accentuat. Alergând de dimineaţă şi până seara pe la centrele de vaccinare, prin filialele PNL şi pe la televiziuni, domnul Cîţu a început să audă nişte voci care-i şoptesc că pe dumnealui l-a ales poporul să conducă Guvernul României. Extenuatul premier consideră că dacă „am convins o Românie să fiu prim-ministru, cred că e mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la şefia PNL”. În replică, preşedintele în exerciţiu al PNL, Ludovic Orban, susţine că în campania electorală pentru alegerile generale domnia sa a fost candidatul partidului pentru funcţia de prim ministru şi că tot domnia sa a condus negocierile pentru formarea coaliţiei guvernamentale.

În duelul de la distanţă al celor doi a intervenit Emil Boc, susţinătorul înfocat al lui Florin Cîţu, că doar marile proiecte se fac cu bani de la Guvern, şi nu de la Camera Deputaţilor: „Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi: ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Iohannis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria!”. Ludovic Orban nu a pierdut singur alegerile, ci sprijinit puternic de Klaus Iohannis, adevăratul preşedinte al PNL, care pe tot parcursul anului 2020 a avut nişte ieşiri publice total neinspirate, care au plictisit sau chiar au enervat electoratul. Asta ca să fim cu adevărat corecţi cu istoria, domnule Boc.

Emil Boc recunoaşte că „rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele”. Însă, mai important decât rolul lui Ludovic Orban în câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Klaus Iohannis a fost cel al PSD. Pentru că PSD i-a oferit lui Klaus Iohannis un contracandidat numai bun de bătut, în persoana Vioricăi Dăncilă. Un ficus dacă ar fi ajuns în finala pentru funcţia de preşedinte, atunci ficusul ar fi câştigat. Asta ca să fim cu adevărat corecţi cu istoria, domnule Boc.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici