COMENTARIU Sorin Avram: Cîţu, Voiculescu şi Man, nişte ţânţari mici şi enervanţi

5705 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Cîţu, Voiculescu şi Man, nişte ţânţari mici şi enervanţi

Presa şi galeria care se manifestă zgomotos prin studiourile tv şi pe reţelele de socializare îl prezintă pe premierul Florin Cîţu drept campionul salvării economiei. În V, în W şi în alte litere din alfabet. 

Raluca Turcan ştie ea cum stă treabă la Muncă şi va face ordine printre trântorii care iau de la gura statului bogat şi duc la gurile copiilor săraci câte 140 de lei pe lună. 

Vlad Voiculescu ştie cum să pună la punct sistemul sanitar, de nu va mai mişca acesta în front şi nu va mai lua foc când are chef câte o instalaţie montată între cele două războaie mondiale. 

Presa şi galeria care se manifestă zgomotos prin studiourile tv şi pe reţelele de socializare îl văd pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, un campion al atragerii banilor europeni, iar pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, îl consideră primul constructor de autostrăzi al ţării. 

La intern, ai noştri sunt nişte zmei, adevăraţi lei paralei care ştiu să producă proiecte, idei şi multe miliarde de lei, cu care ţara va urca pe cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie.   

Norocul lor că nu îi cheamă nimeni prin alte părţi că să le salveze economia şi sistemul sanitar, să le aducă fonduri nerambursabile cu sacul şi să le modernizeze infrastructura.  

Dacă i-ar chema, în câteva zile presa de acolo, care este presă, ar scrie despre ei cum a scris despre Denis Man şi Valentin  Mihăilă, fotbaliştii ridicaţi în slăvi la noi şi transferaţi pe sume nemeritate la ultima clasată din serie A, Parma: "Ţânţari mici şi enervanţi".  

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici