COMENTARIU Sorin Avram: Fă ce spune Orban, nu ce face el

4299 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Fă ce spune Orban, nu ce face el

COMENTARIU Sorin Avram: Fă ce spune Orban, nu ce face el

Şantierele patriei au început să se aglomereze în ultima vreme, demonstrând astfel că alegerile sunt din ce în ce mai aproape. Pe şantiere nu sunt doar mai mulţi muncitori şi mai multe utilaje, ci şi mai mulţi politicieni. Cele mai consistente aglomerări de politicieni pot fi văzute când pe şantier îşi face apariţia premierul Ludovic Orban. Domnul Orban nu vine niciodată cu mâna goală, ci aduce cu el miniştri şi secretari de stat. La aceştia se adaugă diriginţii de şantier, primarii din zonă şi presa. Multă presă. Domnul Orban şi invitaţii săi poartă cu toţii măşti, însă probleme apar la distanţarea socială. Chiar dacă metrul o fi intrat la apă din cauza inundaţiilor şi s-o fi făcut de vreo 10 centimetri, tot nu există o distanţă de 1,5 metri între cei care participă pe şantiere la evenimente cu puternic iz electoral.

Ludovic Orban, miniştrii, primarii şi diriginţii de şantier stau unii în alţii de parcă ar fi Corul Madrigal. Ludovic Orban, prim solistul Operei de trei parale, cele trei parale însemnând contribuţia Guvernului la astuparea găurilor pe care noul coronavirus le-a făcut economiei, interpretează când aria hărniciei, când aria competenţei. Şi, pentru că este de sezon, cântă şi aria distanţării sociale. Domnul Orban numai o cântă, că de practicat nu o practică. Nici dumnealui, dar nici alţi colegi de partid, care, în ciuda măsurilor impuse de starea de alertă, fac petreceri în spaţii închise la care participă câte 100 de persoane.

De dimineaţă şi până seara, membrii cultului Martorii lui Orban le cer românilor să poarte mască în spaţiile închise şi să păstreze distanţa de 1,5 metri. Însă ei procedează cu totul altfel, după care se miră pe diferite voci sau în cor că oamenii de rând nu mai iau în serios avertismentele, iar numărul îmbolnăvirilor a început din nou să crească.

Pentru ca situaţia să nu scape de sub control, toate îndemnurile specialiştilor şi ale ministrului Sănătăţii la spălatul pe mâini, purtatul măştii şi păstratul distanţei ar trebui să se încheie cu precizarea: ”Fă ce spune premierul Ludovic Orban, nu ce face el”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sorin avram

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici