COMENTARIU Sorin Avram. Florin Cîţu, învoit sau în concediu fără plată?

În aplauzele liberalilor suceveni, premierul Florin Cîţu, aka Suflul Nou al PNL, a făcut o declaraţie epocală, pe care toţi cei prezenţi o vor ţine minte câte zile vor trăi şi câte nopţi vor dormi: „PSD e speriat de mine. Sunt un liberal convins şi nu voi face niciodată alianţă cu PSD”. Nimic despre PNRR, sistemul de sănătate şi investiţii în infrastructură, liberalii plecând pe la casele lor mulţumiţi că viitorul preşedinte al PNL le-a promis că niciodată nu vor fi nevoiţi să se vaccineze pe motiv că au intrat în contact cu Ciuma Roşie.

2409 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Florin Cîţu, învoit sau în concediu fără plată?

COMENTARIU Sorin Avram. Florin Cîţu, învoit sau în concediu fără plată?

Declaraţia de mare respiraţie liberală făcută de Suflul Nou, care şi-a luat angajamentul că PNL nu se va coborî niciodată la nivelul PSD, a fost făcută la şedinţa de realegere a lui Gheorghe Flutur în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava. Suflul Nou, care critică fără milă partidul trecutului, PSD, a asistat cu plăcere la realegerea domnului Flutur, un suflu nou mai mic, mai de provincie, care nu a avut contracandidat şi care a fost reales cu unanimitate de voturi, aşa cum se întâmplă la toate partidele din democraţiile cu tradiţie.

Drept mulţumire pentru că a bătut atâta drum până la Suceava, Gheorghe Flutur i-a promis lui Florin Cîţu sprijinul său şi al liberalilor pe care-i conduce în lupta pentru câştigarea funcţiei supreme în PNL. 

Şedinţa de realegere a lui Gheorghe Flutur a avut loc la joi, 1 iulie 2021, cu începere de la ora 09.00, adică într-o perioadă a zilei în care românii de la oraşe şi sate sunt la serviciul pentru care sunt plătiţi din bani publici sau privaţi şi unde, într-un fel sau altul, sunt verificaţi. În schimb, aşa cum am arătat, premierul României, miniştrii care l-au însoţit şi zecile de primari liberali suceveni care au participat la şedinţa entuziasmantă de realegere a Suflului Mic, de susţinere a Suflului Nou şi de înfierare cu mânie liberală a partidului trecutului se aflau în timpul orelor de program pentru care sunt plătiţi din banii adunaţi de la contribuabilii români, indiferent de vârsta, sexul, religia şi preferinţele politice ale acestora.

Pentru că nu se poate imagina că Suflul Nou este continuatorul practicilor vechi pe care le critică energic şi că acesta a chiulit de la Guvern pentru a-şi face campanie electorală în sânul PNL, se naşte întrebarea: pentru a participa la şedinţa de la Gura Humorului, judeţul Suceava, România, Uniunea Europeană, Florin Cîţu şi-a luat concediu de odihnă sau concediu fără plată ori s-a învoit de la Guvern? Mai degrabă a fost învoit, fiindcă şeful Guvernului a realizat că pentru o mai bună gestionare a treburilor Ţării, principalul partid din coaliţie are nevoie de El, de Suflul Nou.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici