COMENTARIU Sorin Avram: Rareş Bogdan, cu tricolorul la gât şi cu mâinile în şold

5501 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Rareş Bogdan, cu tricolorul la gât şi cu mâinile în şold

COMENTARIU Sorin Avram: Rareş Bogdan, cu tricolorul la gât şi cu mâinile în şold

După ce ani de zile a pozat în câine de pază al democraţiei, Rareş Bogdan s-a transformat în câine de pază al preşedintelui României Klaus Iohannis, un câine rău cu oricine îşi permite să-l atace pe acesta. Domnul Bogdan a reacţionat imediat ce ministrul de Externe al Ungariei, Szijjártó Péter, a spus despre domnul Iohannis că este ”un politician extremist antimaghiar”.

Ca pe vremea când realiza emisiuni patriotice la Realitatea TV şi ţinea lungi monologuri cu tricolorul atârnat de gât şi cu mâinile în şold, Rareş Bogdan s-a năpustit asupra ministrului de Externe ungar cu următorul mesaj: ”Hopaaaaa!!! Jigodia lui Victor Orban atacă cel mai tolerant şi democratic preşedinte al României din ultimii 30 de ani. Acest imberb ce se vrea jucător regional, un biet fost purtător de cuvânt al FIDESZ, ce s-a remarcat prin atacuri la comunitatea rromă şi evreiască din Câmpia Panoniei, încearcă să se facă remarcat prin atacuri fără temei la unul dintre cei mai respectaţi lideri politici la nivel european. Nu le-a ieşit cu Trianonul şi încearcă toate mizeriile posibile pentru a incita şi ataca. Vor primi exact ce merită! ROMÂNIA este stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil”.

Este de apreciat faptul că Rareş Bogdan cunoaşte Constituţia României, cel puţin primul aliniat al primului articol, însă ar trebui ca acestuia să i se reamintească faptul că nu mai este realizator de emisiuni tv, ci europaralmentar şi purtător de cuvânt onorific al preşedintelui României.

Ca realizator tv, pentru asemenea afirmaţii, Rareş Bogdan ar fi fost amendat de CNA, ceea ce nu ar fi fost mare pagubă pentru domnia sa. Însă, declaraţiile făcute de domnul Bogdan în dubla calitatea pe care o are în prezent afectează mult mai mult decât un buzunar plin ca al domniei sale. Afectează relaţiile cu un stat vecin puternic, mult mai puternic şi mai bine văzut în plan internaţional decât România, unde, din când în când, aterizează pentru a concerta câte o trupă rock cu salutul ”Hello, Budapest!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici