COMENTARIU Sorin Avram: Rareş Bogdan, susţinătorul de nevoie al lui Florin Cîţu

Doar o încăpăţânare prostească hrănită cu brânză de Sibiu îi determină pe susţinătorii lui Florin Cîţu să-l apere pe acesta în continuare. În ciuda faptului că PNL se află în cădere liberă din cauza spectacolelor groteşti oferite în cadrul ”Festivalului democraţiei” şi a faptului că USR-PLUS, AUR şi PSD îi cer demisia lui Florin Cîţu, armata sa de strânsură nu îl lasă din braţe. Cu toate că măcar domnul Cîţu ar trebui să ştie că atunci când trei oameni îţi spun că eşti beat atunci trebuie să mergi acasă şi să te culci.

17819 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Rareş Bogdan, susţinătorul de nevoie al lui Florin Cîţu

COMENTARIU Sorin Avram: Rareş Bogdan, susţinătorul de nevoie al lui Florin Cîţu

Până acum nu a explicat nimeni ce are atât de deosebit domnul Cîţu de trebuie să fie premier şi preşedinte de partid, şi cum de acesta a devenit singurul om de pe planetă care este de neînlocuit. Dar ce s-ar face PNL-ul dacă domnul Cîţu ar merge acum în vizită în State, ar trage o băută cu foştii prieteni de pahar şi s-ar urca la volan, iar poliţia l-ar opri şi l-ar aresta. Ar sta ţara fără premier?

Unul dintre cei mai fanatici apărători ai lui Florin Cîţu este Rareş Bogdan, care neagă scenariul conform căruia acesta urmează să fie tras pe dreapta, dar nu de poliţia din State: ”Este o intoxicare! Noi nu renunţăm la Florin Cîţu. Este premierul pe care îl susţinem. Nici nu s-a pus problema şi nici nu se va pune să renunţăm la Florin Cîţu. Informaţiile care au apărut în spaţiul public potrivit cărora PNL se gândeşte la o alta variantă de prim-ministru sunt false”.

Poate că PNL va reuşi să-l treacă pe premierul Florin Cîţu prin furtuna politică stârnită de acesta. Poate că Florin Cîţu va câştiga preşedinţia PNL. Însă, cât va mai putea rezista domnul Cîţu în condiţiile în care opinia publică este sătulă de scandal şi priveşte cu îngrijorare la iarna care va veni. Şi nu veni singură, ci însoţită de nişte facturi la întreţinere aflate în pragul obezităţii şi cu plase cu produse bază pe care pentru a le umple trebuie făcute mici împrumuturi bancare.

Ar fi o minune ca primăvara să-l prindă pe Florin Cîţu în funcţia de prim ministru şi PNL-ul cu mai mult de 10% din opţiunile electoratului. Şi-atunci ce va face Rareş Bogdan, marele apărător al lui Florin Cîţu? I se va face ruşine şi va demisiona din Parlamentul European şi din PNL ori va dezvălui, cu lacrimi în ochi, că a fost forţat se facă de râs pentru Florin Cîţu fiindcă a primit ameninţări că, altfel, îi va fi incendiată preţioasa colecţie de batiste.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici