COMENTARIU Sorin Avram: România, dormi liniştită. Preşedintele pedalează pentru tine

1796 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: România, dormi liniştită. Preşedintele pedalează pentru tine

23.04.2021. Bruxelles-ul aşteaptă de la România lucrului bine făcut PNRR-ul bine făcut pentru a încărca 30 de miliarde de euro în saci ca să-i trimită în ţara noastră. Pentru că au început să apară comentarii cum că PNRR-ul a fost respins pentru că nu ar fi fost chiar aşa bine făcut, preşedintele bine tăcut a simţit nevoia să deschidă gura şi să liniştească poporul cu televizorul: ”Termenul stabilit este orientativ. Nu este un termen ultimativ”.

27.02.2020. Noul coronavirus începuse să bată lumea în lung şi în lat şi ajunsese la porţile României. Preşedintele bine făcut al României lucrului bine făcut liniştea poporul cu televizorul: ”Infecţia cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome uşoare, dureri în gât, tuse şi febră, ca în orice răceală”.

23.04.2021. ”Deja Comisia Europeană începe să recomande ţărilor să lucreze la planuri bune, mai degrabă, decât să le termine într-o zi anume, şi vom lucra pe PNRR până va fi suficient de bun ca să fie acceptat de Comisie, şi, mai important, implementat de noi”.

27.02.2020. ”Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situaţia generată de apariţia cazurilor de coronavirus în Europa şi de confirmarea unui caz pe teritoriul României, dar nu există niciun motiv real de panică”.

23.04.2021. ”Am auzit şi eu la televizor tot felul de politicieni de la Opoziţie care anunţă o catastrofă. Nu e nicio catastrofă”.

27.02.2020. ”Răspândirea de ştiri alarmiste sau chiar de ştiri false poate genera o epidemie de panică, cu consecinţe nocive pentru semenii noştri”.

23.04.2021. ”Prima formă de Plan Naţional a fost discutată cu Comisia, cu comisari, cu directori, fiecare şi-a făcut observaţiile”.

27.02.2020. ”Să fim solidari în a descuraja orice încercări de a crea senzaţionalul în aceste momente”.

23.04.2021. ”Ministrul de resort s-a întors în ţară cu observaţiile acestea, le vom analiza, vom corecta Planul, iar vor exista discuţii la Bruxelles, vom face ultimele corecturi şi Planul va merge înainte. Acest Plan va fi lucrat până este foarte bun, şi va fi implementat”.

Aşadar, planul merge înainte. Cu bicicleta bine făcută condusă de preşedintele bine făcut.

România, dormi liniştită. Preşedintele bine făcut pedalează pentru tine. E în drum spre Bruxelles după sacii cu bani.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici