COMENTARIU Valeriu Şuhan: Ce-nseamnă să fii miez...

Înseamnă să te doară la cinci metri de tot şi toate.

927 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Valeriu Şuhan: Ce-nseamnă să fii miez...

Ce-nseamnă să fii miez...

Nimic din ceea ce ar putea constitui un obstacol formal sau nu, nu are treabă cu miezu’, pentru că el e exonerat de orice obligaţie.

De fapt aşa crede el, dar beleaua e că de multe ori, prin poziţia pe care o are, chiar reuşeşte să se impună. Temporar, dar spre nenorocirea celorlalţi.

Când n-are nici o poziţie dar tot îl doare la bască, de cele mai multe ori e vorba de un diliu. Un Napoleon, sau un Caesar, sau cine îi trece lui prin cap.

Mi-a venit asta-n cap cu miezu’, gândindu-mă cum Dumnezeu a fost posibil ca propunerea de manager al spitalului din Piatra Neamţ, să-l fi vizat pe un „specialist” în pompe funebre.

Şi asta e doar cu titlu de exemplu, pentru că astfel de cazuri, nucă în perete, sunt cu miile de-a lungul anilor de „democraţie”.

În ceea ce priveşte managerii de spital cel puţin, lucrurile sunt mai clare, ştim de unde vine tâmpenia, măcar.

Acum vreo câţiva ani, un tânăr dintre cei cu rucsăcelul în spinare, a fost paraşutat deloc întâmplător, ministru al sănătăţii.

Vlad Voiculescu căci despre domnia sa e vorba, s-a gândit atunci că n-ar fi rău să se manifeste ca miezu’ şi a hotărât printr-o ordonanţă de urgenţă, că managerii de spitale nu trebuie neapărat să fie medici.

Şi uite-aşa, au apărut inclusiv pompele funebre, la cârma spitalelor.

Domnul Voiculescu s-a manifestat ca un miez şi ar mai vrea încă.

Vrea chiar vice-primar general cu responsabilităţi tot în domeniul sănătăţii, adică jupân peste cele 19 spitale ale municipalităţii.

Cred că are o „ţinerică” cu sănătatea. Mă rog...

Numai că deocamdată, e pe post de Napoleon sau Caesar sau ce-o vrea domnia sa, pentru că nu prea mai vor „colegii” să-l suie în scaun.

Nu că ar avea alte gânduri cu el, ci că nu mai au nici un gând în ceea ce-l priveşte.

Dar de unde o veni mania asta, de a fi miez ?!

Nu-i greu de aflat. Cică, trebuie să te uiţi după cap, că de-acolo zice că se-mpute peştele, dar nu numai.

Păi, când îl auzi pe domnul prim ministru acompaniat de vicele său cel blond, de fapt blondă, că ar trebui să desfiinţeze chiar, Curtea Constituţională, ce să mai zici ?!

În mintea acestor „democraţi”, instituţiile pe care democraţia le-a creat pentru a se proteja, trebuie chiar şi demolate, numai să nu mai stea în calea lor.

Sunt deja ani de zile de când tot auzim că Preşedintele şi nu numai cel actual, îşi doreşte să aibă „guvernul său”, că acelaşi îi blamează pe unii dintre conaţionali pentru că au alte opinii politice decât cele plăcute excelenţei sale.

Mai nou, acum Preşedintele vrea şi un parlament al său, pentru că i se pare jenant că protejaţii excelenţei sale au doar aprox. 20 %. Cam jenant, într-adevăr...

Cum tot jenant e să îl tot aud într-o behăială periodică, rostind consoanele iniţialelor unui partid ce nu-i e pe plac, jigninnd astfel o parte, mare, din cetăţenii ţării ăsteia al cărei preşedinte se pretinde, dar nu reuşeşte să fie.

Ce dracu’ de democraţie e asta ?! Ei centrează şi tot ei dau cu capul ?!

Poate o dau în bară. Sau pe lângă...

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici