EURO 2020. Tribut în cinstea lui Eriksen, la minutul 10 al meciului Belgia-Danemarca

  • La minutul 10 meciul a fost oprit de fanii care i-au adus un tribut lui Erikson
  • 25.000 de fani s-au ridicat pentru a îl aplauda pe Christian Erikson
  • Acesta este în recuperare în urma unui atac de cord din timpului meciului cu Finlanda
367 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Tribut în cinstea lui Eriksen, la minutul 10 al meciului Belgia-Danemarca

EURO 2020. Tribut în cinstea lui Eriksen

Jucătorii danezi şi belgieni au oprit meciul din campionatul european de joi pentru un minut de aplauze in onorea lui Christian Eriksen.
 
„Este un meci foarte special datorită lui Eriksen. Mulţi colegi mai vechi ai lui Eriksen joacă în echipa naţională a Belgiei, deci este ceva special şi pentru ei. Dar consider că odată ce meciul incepe, victoria va fi tot ce contează penttru echipa naţională a Belgiei”, spune un suporter.
 
Belgia a oprit jocul după ce ceasul a atins 10 minute, în timp ce 25.000 de fani de la Parken Stadium s-au ridicat pentru a îl aplauda pe Eriksen. Suporterii ambelor echipe s-au alăturat pentru a-şi oferi tributul. 
 
„Sperăm că, deşi Christian Eriksen nu este de partea noastră, va lupta pentru victorie”, spune un fan danez.
 
Eriksen este în recuperare după ce a suferit un stop cardiac în timpul primului meci al Danemarcăi cu Finlanda. Spitalul este suficient de aproape de Parken Stadium pentru ca el să audă aplauzele din camera lui.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici