Biletele pentru Gărâna Jazz Festival, epuizate într-o singură zi

Biletele pentru Gărâna Jazz Festival s-au epuizat într-o singură zi. Organizatorii au pus în vânzare 450 de bilete la 450 de lei, pentru cele cinci zile de festival.

321 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru Gărâna Jazz Festival, epuizate într-o singură zi

Biletele pentru Gărâna Jazz Festival, epuizate într-o singură zi

Abonamentele puse în vânzare pentru Gărâna Jazz Festival 2021 s-au epuizat, iar organizatorii anunţă că vor să suplimenteze numărul biletelor dacă autorităţile vor renunţa la restricţiile actuale şi vor lăsa să participe mai multe persoane la evenimentele culturale în aer liber.

Miercuri, Gărâna Jazz Festival anunţa programul ediţiei a XXV- a şi punerea în vânzare a biletelor.

„Între 7-11 iulie, Gărâna Jazz Fest sărbătoreşte un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului într-o ediţie de 5 zile, care va găzdui maeştrii improvizaţiilor jazz din diferite colţuri ale lumii”, spuneau organizatorii.

Au confirmat participarea Dhafer Youssef Quartet, Gaia Quatro şi Vandercris: „Pentru prima oară la Gărâna Jazz Festival, muzicianul tunisian Dhafer Youssef va face să răsune în Poiana Lupului, în prima zi de festival, <Sounds Of Mirrors> - oda sa închinată prieteniei şi spiritelor înrudite care se reflectă reciproc în muzică. Toţi muzicienii invitaţi anul acesta la festival sunt în mare parte înrudiţi muzical. Toţi au în comun un fel aventuros de a aborda muzica jazz: inspirându-se din muzica electronică, aşa cum o face Bugge Wesseltoft sau Sebastian Studnitzky, sau din muzica tradiţională a ţărilor natale, ca Avishai Cohen, Shri, Mohini dey, Trygve Seim, Lars Danielsson ori Vasko Atanasovski sau ca aventuroşii muzicieni japonezi şi argentinieni de la Gaia Quatro. Înrudiţi sub semnul virtuozităţii şi inovării sunt Horea Crişovan (Vandercris) şi Francesco Bearzatti sau inegalabilii Nils Petter Molvaer şi Eivind Aarset. Iar Vincent Peirani, Émile Parisien şi David Helbock reuşesc remarcabil să confirme că <funcţia muzicianului de jazz este să simtă> (Lennie Tristano)”.

Programul Gărâna Jazz Festival:

miercuri, 7 iulie:

• Vincent Peirani & Émile Parisien - Abrazo
• Dhafer Youssef - Sounds of Mirrors

joi, 8 iulie:

• Gaia Quatro
• Trygve Seim Helsinki Songs
• Avishai Cohen w/ Mark Guiliana & Elchin Shirinov
• Vasko Atanasovski Quartet

vineri, 9 iulie:

• Francesco Bearzatti Tinissima Quartet - Zorro
• Shri & Bugge Quartet
• Nils Petter Molvaer Band

sâmbătă, 10 iulie:

• Helbock / Jansen / Studnitzky
• Mohini Dey w. Gino Banks, Rhythm Shaw, Mark Hartsuch

duminică, 11 iulie:

• Lars Danielsson Liberetto - Cloudland
• Vandercris

Au fost puse în vânzare 450 de bilete sub formă de abonament pentru toată durata festivalului. Biletele au putut fi cumpărate online de miercuri, cu 450 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici