Festivalul Sziget din Ungaria, anulat din cauza pandemiei. Speranţe pentru Untold sau Neversea

  • Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa a fost anulat.
  • Evenimentul găzduieşte sute de mii de oameni din toate colţurile lumii.
  • În România, Florin Cîţu a declarat că Untold sau Nerversea ar putea fi organizate după 1 august.
351 afișări
Imaginea articolului Festivalul Sziget din Ungaria, anulat din cauza pandemiei. Speranţe pentru Untold sau Neversea

Organizatorii festivalului Sziget din Ungaria au anunţat joi că au fost nevoiţi să anuleze evenimentul din această vară, însă pregătesc o „mare revenire” în 2022, informează Reuters.

Sziget este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa, ce se desfăşoară anual în luna august, la Budapesta pe insula Óbuda.

Evenimentul găzduieşte sute de mii de oameni din toate colţurile lumii, astfel devenind una din marile atracţii turistice a Ungariei. În 2019, Sziget i-a adus pe scenă pe Foo Fighters, Ed Sheeran, Post Malone şi Macklemore. 

Incertitudinea cu privire la călătorii, cazare şi utilizarea paşapoartelor verzi, i-a determinat pe organizatori să regândească planurile festivalului din această vară. 

„Cu tristeţe în inimă, din cauza incertitudinii din jur..  am luat decizia de a ne pregăti pentru festivalul Sziget de anul viitor”, a declarat Tamas Kadar, principalul organizator al Sziget.

Un alt festival cunoscut a fost anulat din cauza pandemiei. Autorităţile din Germania au anulat şi anul acesta festivalul Oktoberfest din München, cel mai mare festival al berii din lume. Acesta este al doilea an consecutiv în care Oktoberfest este anulat din cauza pandemiei
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici