100 de zile de la dispariţia zborului MH370 aparţinând Malaysia Airlines: Rudele pasagerilor, convinse că "se ascunde ceva"

Zborul MH370 aparţinând Malaysia Airlines a dispărut în urmă cu exact 100 de zile, în circumstanţe misterioare şi fără să lase urme.

1085 afișări
Imaginea articolului 100 de zile de la dispariţia zborului MH370 aparţinând Malaysia Airlines: Rudele pasagerilor, convinse că "se ascunde ceva"

100 de zile de la dispariţia zborului MH370 aparţinând Malaysia Airlines: Rudele pasagerilor, convinse că "se ascunde ceva" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După 100 de zile de la dispariţie, (zborul) MH370 reprezintă o durere în inima tuturor malaysienilor şi restului lumii. Nu putem şi nu ne vom opri până când (zborul) MH370 nu va fi găsit", a dat asigurări luni ministrul malaysian al Transporturilor Hishammuddin Hussein.

Malaysia "nu poate şi nu va abandona" familiile pasagerilor, a adăugat el.

Avionul de tip Boeing 777 - care a decolat pe 8 martie de la Kuala Lumpur către Beijing, cu 239 de persoane la bord - s-ar fi prăbuşit în sudul Oceanului Indian, în direcţia opusă faţă de destinaţie.

Avionul este în continuare de negăsit, în pofida unor ample căutări efectuate de atunci.

La fel ca numeroase familii chineze, francezul Guislain Wattrelos, a cărui soţie şi doi copii se aflau la bord, s-a declarat convins că Boeingul "a fost deturnat" şi că "se ascunde ceva".

Rude ale pasagerilor vor să ofere suma de cinci milioane de dolari (3,7 milioane de euro) oricărei persoane deţine informaţii despre dispariţia avionului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici