12 milioane de dolari pentru combaterea foametei. Leonardo DiCaprio vine în ajutorul celor afectaţi de pandemie

Actorul american Leonardo DiCaprio se numără printre iniţiatorii unui proiect caritabil, America’s Food Fund, în care ar trebui să se strângă 12 milioane de dolari, menit să ajute familiile cu venituri reduse, persoanele în vârstă şi cele rămase fără slujbă din cauza crizei provocate de COVID-19.

441 afișări
Imaginea articolului 12 milioane de dolari pentru combaterea foametei. Leonardo DiCaprio vine în ajutorul celor afectaţi de pandemie

Sursa: Hepta

Leonardo DiCaprio se numără printre iniţiatorii unui fond în care va fi strânsă suma de 12 milioane de dolari, care va fi folosită pentru furnizarea de alimente pentru cei afectaţi de criza provocată de pandemie.

Alături de DiCaprio, în iniţiativă sunt implicate femeia de afaceri Laurene Powell Jobs şi fundaţiile Apple şi Ford.

Proiectul, dedicat şi copiilor care depind de mesele oferite în şcoli pentru a supravieţui, va fi realizat în colaborare cu World Central Kitchen şi Feeding America, potrivit Associated Press.

La nivel mondial, peste 960.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar peste 49.000 au murit. Pandemia a afectat şi economiile ţărilor, dar şi sistemele de sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici