15 persoane sunt în continuare spitalizate în urma atacului de la Fort Hood

15 persoane erau în continuare spitalizate, miercuri, la şase zile de la atacul soldat cu 13 morţi la baza americană de la Fort Hood din statul Texas, a anunţat purtătorul de cuvânt al bazei.

13 afișări
Imaginea articolului 15 persoane sunt în continuare spitalizate în urma atacului de la Fort Hood

15 persoane sunt în continuare spitalizate în urma atacului de la Fort Hood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat despre numărul persoanelor care au rămas în spital, colonelul John Rossi a răspuns: "15, dintre care patru se află la terapie intensivă".

Răniţii "se însănătoşesc rapid", a precizat el în cadrul unei conferinţe de presă.

Patruzeci şi două de persoane au fost rănite mai mult sau mai puţin grav în timpul atacului comis la 5 noiembrie de un psihiatru al armatei, comandantul Nidal Hasan.

Colonelul Rossi a refuzat în schimb să dea detalii despre anchetă sau despre autorul atacului, care a fost la rândul său spitalizat miercuri, după ce a fost rănit de patru gloanţe.

"Toate întrebările referitoare la comandantul Hasan trebuie adresate avocaţilor sau familiei sale", a afirmat colonelul Rossi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici