5 ani de închisoare pentru un tânăr rus care refuzat să lupte în Ucraina

Un tânăr de 24 de ani a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru că a refuzat să lupte pentru Rusia în Ucraina, au anunţat autorităţile de la Moscova.

377 afișări
Imaginea articolului 5 ani de închisoare pentru un tânăr rus care refuzat să lupte în Ucraina

5 ani de închisoare pentru un tânăr rus care refuzat să lupte în Ucraina

Marsel Kandarov nu s-a prezentat la serviciul militar în mai 2022, pentru că „nu a vrut să ia parte la operaţiunea militară specială”, a informat serviciul de presă al instanţelor din regiunea Başkortostan.

Apoi, a fost localizat în septembrie şi chemat la audieri. Kandarov s-a prezentat în faţa unui tribunal militar.

Curtea a decis că Kandarov s-a sustras de la serviciul militar în timpul mobilizării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici