67 de raiduri antiteroriste ale Rusiei în Siria în ultimele 24 de ore

Aviaţia militară rusă a efectuat, în ultimele 24 de ore, 67 de raiduri asupra unor poziţii din Siria ale reţelei teroriste Stat Islamic, anunţă Ministerul rus al Apărării, estimând că raidurile s-au soldat cu moartea a aproximativ 300 de islamişti.

9220 afișări
Imaginea articolului 67 de raiduri antiteroriste ale Rusiei în Siria în ultimele 24 de ore

67 de raiduri antiteroriste ale Rusiei în Siria în ultimele 24 de ore

Rusia a iniţiat bombardamentele în Siria la sfârşitul lunii septembrie, efectuând până acum câte zece raiduri aeriene pe zi. Astfel, operaţiunea de vineri este cea mai amplă de la începerea bombardamentelor, în urmă cu zece zile.

Avioane ruse au lansat bombe teleghidate de tip KAB-500 pentru a efectua raiduri precise asupra unei baze teroriste din provincia siriană Raqqa. Potrivit comunicaţiilor teroriste interceptate de serviciile ruse, bombardamentele s-au soldat cu aproximativ 200 de morţi în această zonă, printre victime figurând şi doi lideri islamişti.

Alţi aproximativ 100 de terorişti au murit în raiduri ruse efectuate la un depozit de muniţii din Alep. Bombardamente ruse au fost semnalate şi în provinciile Latakia şi Idlib.

Ministerul rus al Apărării a precizat că au fost folosite avioane de vânătoare de tip Suhoi Su-34, Su-24M şi Su-25CM.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici