A fost externat şi ultimul bolnav de COVID-19. Victorie totală a ţării care nu a mai înregistrat nicio îmbolnăvire de 5 zile

  • Noua Zeelandă nu mai are niciun pacient bolnav de coronavirus
  • Astăzi, ultimul pacient vindecat de COVID-19 a fost externat de la spitalul Middlemore, din Auckland
  • Bilanţul total din Noua Zeelandă se ridică la 1.154 îmbolnăviri şi 21 decese
11499 afișări
Imaginea articolului A fost externat şi ultimul bolnav de COVID-19. Victorie totală a ţării care nu a mai înregistrat nicio îmbolnăvire de 5 zile

A fost externat şi ultimul bolnav de COVID-19. Victorie totală a ţării care nu a mai înregistrat nicio îmbolnăvire de 5 zile

Noua Zeelandă este "coronavirus-free". Statul insular a anunţat astăzi externarea ultimului pacient cu COVID-19. El a părăsit spitalul Middlemore din Auckland.
 
În ultimele 5 zile, Noua Zeelandă nu a mai înregistrat nici măcar un caz pozitiv de coronavirus, iar premierul Jacinda Ardern spune că răspândirea a fost oprită.
 
Bilanţul total al pandemiei în Noua Zeelandă este de 1.154 îmbolnăviri şi 21 decese, la o populaţie de 5 milioane de oameni.
 
Prin comparaţie, România se apropie de 20.000 de diagnosticări pozitive.
 
Din cei 1.154 diagnosticaţi pozitiv cu coronavirus, 95 au fost internaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici